Обосновани Футболни Прогнози

Осане - Фредрикстад

8 Август 2022 - 19:00
Осане
Фредрикстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
4 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между съставите на Осане и Фредрикстад от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Първа Дивизия на Норвегия.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Осане

Футболистите на Осане са 12-ти в класирането с 19 точки, от 4 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 мача са отбелязали 23 попадения и са допуснали 39 попадения в своята врата. Като домакин съставът има 9 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-21.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия тимът на Осане е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-15.

Фредрикстад

Тимът на гостите от Фредрикстад е 11-ти в таблицата с общ актив от 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има голова разлика 24-27. Навън съставът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Фредрикстад има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Осане - Фредрикстад - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Осане има постигнатa една победа, отбора на Фредрикстад има постигнати 2 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 9-10. В последните 2 срещи у дома с тима на Фредрикстад, Домакините от Осане нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Осане е с 2 последователни ремита в първенството, а на своя стадион постигна равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите от Фредрикстад е с 3 поредни загуби в Норвегия, а при гостуванията си допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.