Обосновани Футболни Прогнози

Адмира Вакер Мьодлинг - Санкт Пьолтен

30 Юни 2020 - 21:30
Адмира Вакер Мьодлинг
Санкт Пьолтен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес забелязах коефициентите в сблъсъка между съставите на Адмира Вакер Мьодлинг и Санкт Пьолтен от поредния кръг на шампионата в Австрия в Група за Изпадане. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Санкт Пьолтен на домашния си стадион.

Предоставям факти и статистика за предстоящата среща:

Адмира Вакер Мьодлинг

Домакините от Адмира Вакер Мьодлинг са 5-ти във временното подреждане със събрани 17 точки, от 2 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи са вкарали 7 попадения в противниковата врата и са допуснали 11 гола в мрежата си. Пред своите горещи привърженици Адмира Вакер Мьодлинг е играл 4 срещи досега, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, реализирал е само едно попадение във вратата на противниците си и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Адмира Вакер Мьодлинг са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Санкт Пьолтен

Гостуващият състав на Санкт Пьолтен е трети в таблицата с 19 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи има положителна голова разлика 13-11. При визитите си съставът има 4 мача, в които има 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-6.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Санкт Пьолтен са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Адмира Вакер Мьодлинг - Санкт Пьолтен - преки мачове

В предишният двубой между двата състава, Адмира Вакер Мьодлинг е спечелил една победа, а отбора на Санкт Пьолтен не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Адмира Вакер Мьодлинг постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Австрия, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в последния си двубой в първенството на Австрия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.