Обосновани Футболни Прогнози

Ботев Враца - Царско Село София

12 Юни 2020 - 20:30
Ботев Враца
Царско Село София
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой от 26-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Първа ПФЛ на България между отборите на Ботев Враца и Царско Село София.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Ботев Враца

Ботев Враца са на 12-то място във временното подреждане с общ сбор от 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя имат голова разлика 21-45. У дома Ботев Враца има 12 двубоя, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на противниците си и е получил 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Ботев Враца е записал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Царско Село София

Гостуващият състав на Царско Село София заема 11-то място в класирането с общ сбор от 22 точки, натрупани след 6 победи, 4 равенства и 15 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 25 мача има голова разлика 23-42. Навън съставът има 12 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 9 загуби, при обща голова разлика 8-22.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Царско Село София имат в актива си 2 победи и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 4 попадения и са допуснали 11 гола от играчите на съперниците си.

Ботев Враца - Царско Село София - преки мачове

В предишната среща между двата състава, Ботев Враца не е записал нито 1 победа, а отбора на Царско Село София има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в последния кръг в първенството, а при домакинствата си стигна до равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите от Царско Село София е в серия от 2 поражения в шампионата на България, а на чужд терен е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.