Обосновани Футболни Прогнози

Вигри Сувалки - Миедж Легница

5 Юни 2020 - 16:30
Вигри Сувалки
Миедж Легница
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.80
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да се спра на сблъсъка между Вигри Сувалки и Миедж Легница от 24-ия кръг на текущият сезон в Полша в турнира Първа Лига. Вигри Сувалки посрещат на Градски стадион Сувалки гостуващия футболен отбор на Миедж Легница.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Вигри Сувалки

Вигри Сувалки са 17-ти в класирането с 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 14 загуби от началото на първенството, като в изиграните 23 мача са вкарали 18 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 38 попадения в мрежата си. На собствения си стадион Вигри Сувалки има 11 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Вигри Сувалки имат на сметката си една победа и 5 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 4 гола и са допуснали 14 попадения от противниковите футболни състави.

Миедж Легница

Съставът на гостите от Миедж Легница е 6-ти в класирането с 34 точки, натрупани след 10 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 23 срещи е вкарал 35 гола и е инкасирал 32 гола във вратата си. Навън тимът е играл 12 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-17.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Миедж Легница е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

Вигри Сувалки - Миедж Легница - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Вигри Сувалки има записанa една победа, а отбора на Миедж Легница има записани 4 успеха, при общо голово съотношение 2-7. В предишните 2 мача у дома с Миедж Легница, Домакините от Вигри Сувалки нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 5 последователни загуби в Полша, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Отборът на Миедж Легница допусна неуспех в предишния си мач в първенството, а при визитите си има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.