Обосновани Футболни Прогнози

Крумкачи Минск - Волна Пинск

13 Юни 2020 - 16:00
Крумкачи Минск
Волна Пинск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.43
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 8-ия кръг на шампионата в Беларус в Първа Лига между футболистите на Крумкачи Минск и Волна Пинск. Играчите на Крумкачи Минск посрещат на гостуващия футболен отбор на Волна Пинск.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Крумкачи Минск

Крумкачи Минск са 4-ти в таблицата с актив от 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи имат положителна голова разлика 13-8. На домашна сцена Крумкачи Минск е играл 4 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 8 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на Крумкачи Минск има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

Волна Пинск

Тимът на гостите от Волна Пинск се намира на 5-та позиция в класирането с актив от 10 точки, от 3 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 срещи има голова разлика 10-11. Навън тимът е изиграл 3 срещи, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е само един гол в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Волна Пинск има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 10-11.

Крумкачи Минск - Волна Пинск - преки двубои

В последните 2 мача между двата отбора, Крумкачи Минск е постигнал 2 успеха, а отбора на Волна Пинск няма нито една победа, при общо голово съотношение 3-1. В предишната среща на своя терен срещу отбора на Волна Пинск, футболистите на Крумкачи Минск имат 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Крумкачи Минск допусна неуспех в последния си мач в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Волна Пинск е с 2 последователни загуби в Беларус, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.43 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.