Обосновани Футболни Прогнози

Биндуонг - Хайфонг

11 Юни 2020 - 13:00
Биндуонг
Хайфонг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.96
5 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 4-ия кръг на футболното първенство в В.Лига 1 на Виетнам между футболните състави на Биндуонг и Хайфонг. Играчите на Биндуонг излизат срещу Хайфонг на.

Стига приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Биндуонг

Играчите на Биндуонг са 7-ми в класирането със събрани 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 3 срещи имат голова разлика 1-1. На домашна сцена Биндуонг е изиграл един мач досега, в който има 1 победа, вкарал е само едно попадение във вратата на съперниците си и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в В.Лига 1 футболистите на Биндуонг имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

Хайфонг

Гостуващият тим на Хайфонг е 6-ти във временното класиране с 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като състава все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 мача има положителна голова разлика 2-1. На чужд терен тимът е играл 1 двубой до момента, в който има една победа, при голова разлика 1-0.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Хайфонг е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-10.

Биндуонг - Хайфонг - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Биндуонг е постигнал 3 успеха, отбора на Хайфонг е спечелил една победа, а в един сблъсък двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Хайфонг, Домакините от Биндуонг имат 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Биндуонг стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни равенствa в първенството на Виетнам, а на чужд терен има победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.96 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.