Обосновани Футболни Прогнози

Дорнбирн - Флоридсдорфер АК

23 Юни 2020 - 19:30
Дорнбирн
Флоридсдорфер АК
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 24-ия кръг на футболния шампионат в Австрия в турнира Втора Лига между отборите на Дорнбирн и Флоридсдорфер АК. Дорнбирн приемат на противниковия футболен отбор на Флоридсдорфер АК.

Информацията за днешния мач:

Дорнбирн

Домакините са 12-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 25 точки, записани след 6 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача са реализирали 30 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 46 попадения в мрежата си. Пред своите предани фенове тимът е изиграл 11 двубоя, в които има 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 26 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Дорнбирн са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 3-16.

Флоридсдорфер АК

Гостуващият тим на Флоридсдорфер АК е на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с 26 точки, натрупани след 6 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 23 срещи е вкарал 26 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 35 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 11 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига тимът на Флоридсдорфер АК е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 7 попадения и са инкасирали 10 гола от футболистите на съперниците си.

Дорнбирн - Флоридсдорфер АК - преки двубои

В предишният сблъсък между двата отбора, тимът на Дорнбирн е спечелил една победа, а Флоридсдорфер АК няма постигната нито една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Дорнбирн е в серия от 2 загуби в шампионата на Австрия, а при домакинствата си е с 4 поредни загуби.

Отборът на гостите постигна равенство в последния си двубой в Австрия, а при визитите си постигна равенство в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.