Обосновани Футболни Прогнози

Прищина - Фероникели Глоговац

29 Юни 2020 - 20:00
Прищина
Фероникели Глоговац
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 28-ия кръг на първенството в Суперлига на Косово между тимовете на Прищина и Фероникели Глоговац. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Фероникели Глоговац.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Прищина

Домакините от Прищина се намират на втора позиция във временното подреждане с актив от 51 точки, събрани след 15 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 26 срещи са отбелязали 47 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 17 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът е играл 13 мача, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 29-9.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига тимът на Прищина има на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 19 гола и са допуснали 7 гола от противниковите тимове.

Фероникели Глоговац

Гостуващият отбор на Фероникели Глоговац е 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 44 точки, след 13 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача е успял да реализира 43 гола и е получил 27 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 12 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата мрежа и е получил 15 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Фероникели Глоговац имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Прищина - Фероникели Глоговац - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата състава, Прищина е записал една победа, отбора на Фероникели Глоговац има постигнати 3 победи, а в 1 среща двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 двубоя у дома с състава на Фероникели Глоговац, футболистите на Прищина нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините постигна реми в последния кръг в първенството на Косово, а у дома е с 3 последователни успеха.

Съставът на гостите от Фероникели Глоговац постигна равенство в последния си мач в Косово, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.