Обосновани Футболни Прогнози

Тулевик Вилянди - Куресааре

7 Юни 2020 - 13:00
Тулевик Вилянди
Куресааре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за футболния двубой от 6-ия кръг на първенството в Мейстрилига на Естония между съставите на Тулевик Вилянди и Куресааре. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващия отбор на Куресааре.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Тулевик Вилянди

Домакините са 7-ми във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 5 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-12. На собствения си терен Тулевик Вилянди е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал 2 поражения,, при обща голова разлика 1-9.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Тулевик Вилянди имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 15 получени гола.

Куресааре

Отборът на гостите от Куресааре е на 8-мо място в таблицата с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 5 двубоя има отрицателна голова разлика 5-8. При гостуванията си тимът е играл 3 двубоя, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 6 официални срещи в Мейстрилига тимът на Куресааре има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Тулевик Вилянди - Куресааре - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата състава, Тулевик Вилянди е постигнал 1 победа, а отбора на Куресааре е спечелил 4 успеха, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Куресааре, играчите на Тулевик Вилянди имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион е с 2 поредни загуби.

Тимът на гостите от Куресааре е с 2 последователни победи в първенството, а при гостуванията си постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.