Обосновани Футболни Прогнози

Слоним-2017 - Химик Светлогорск

14 Юни 2020 - 16:00
Слоним-2017
Химик Светлогорск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.51
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните състави на Слоним-2017 и Химик Светлогорск от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Беларус. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Химик Светлогорск.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Слоним-2017

Футболистите на тима домакин са 11-ти в класирането с актив от 5 точки, постигнати след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 4-9. На собствения си стадион Слоним-2017 има 3 двубоя до момента, в които има 1 победа, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига тимът на Слоним-2017 е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-9.

Химик Светлогорск

Гостуващият отбор на Химик Светлогорск е на 13-та позиция в таблицата с -8 точки, след едно равенство и 6 загуби от старта на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 7 двубоя има голова разлика 2-19. Далеч от дома отборът е играл 6 мача досега, в които е записал 1 равенство и 5 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 2-15.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига футболистите на Химик Светлогорск имат записани 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, като са реализирали в мрежата на своите съперници 2 гола и са получили 14 попадения от своите противници.

Слоним-2017 - Химик Светлогорск - преки двубои

В последните 2 играни двубоя между двата противника, Слоним-2017 има записанa една победа, отбора на Химик Светлогорск не е записал нито 1 победа, а в 1 среща двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 2-1. В предишната среща пред своите фенове срещу Химик Светлогорск, футболистите на Слоним-2017 са записали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния си двубой в Беларус, а на собствения си терен постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите постигна равенство в предишния си двубой в Беларус, а на чужд терен постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.51 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.