Обосновани Футболни Прогнози

Колдинг - Роскилде

19 Юни 2020 - 19:30
Колдинг
Роскилде
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 25-ия кръг на текущият футболен сезон в Първа Дивизия на Дания между съставите на Колдинг и Роскилде. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Роскилде на.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

Колдинг

Колдинг са 4-ти във временното подреждане с 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача са реализирали 39 гола във вратата на съперниците си и са получили 37 попадения в мрежата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици Колдинг има 12 срещи досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 20-17.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Колдинг е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Роскилде

Тимът на гостите от Роскилде заема 12-то място във временното подреждане с общ актив от 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 15 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 срещи е успял да реализира 32 попадения в противниковата врата и е инкасирал 46 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 12 срещи, в които има една победа, 1 равенство и 10 загуби, при голова разлика 14-28.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Роскилде имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 11 гола от противниковите футболни отбори.

Колдинг - Роскилде - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, Колдинг е постигнал една победа, отбора на Роскилде е записал 2 успеха, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 8-10. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Роскилде, играчите на Колдинг са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Колдинг има неуспех в последната си среща в Дания, а на собствения си стадион има загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите от Роскилде записа равенство в предишния кръг в шампионата на Дания, а като гост има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.