Обосновани Футболни Прогнози

Хайденхайм - Хамбургер

21 Юни 2020 - 16:30
Хайденхайм
Хамбургер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните състави на Хайденхайм и Хамбургер от поредния кръг на футболния сезон от Втора Бундеслига на Германия.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Хайденхайм

Хайденхайм са 4-ти в класирането с 52 точки, след 14 победи, 10 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 32 двубоя са отбелязали 43 попадения в противниковата врата и са допуснали 32 гола в мрежата си. На своя терен отборът на Хайденхайм има 16 двубоя до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 30-12.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Хайденхайм има на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Хамбургер

Отборът на гостите от Хамбургер е на трето място в класирането с актив от 54 точки, събрани след 14 победи, 12 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя е отбелязал 60 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 39 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 16 срещи, в които има 4 победи, 8 равенства и 4 загуби, реализирал е 26 гола във вратата на противниците си и е допуснал 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Червените шорти има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 10 гола и са допуснали 9 попадения от играчите на съперниците си.

Хайденхайм - Хамбургер - преки двубои

В предишните 3 играни мача между двата противника, Хайденхайм е спечелил 1 победа, състава на Хамбургер също е постигнал 1 победа, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-5. В последната среща на своя терен с тима на Червените шорти, Домакините от Хайденхайм нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Хайденхайм стигна до равенство в последния си мач в шампионата, а у дома е в серия от 4 успеха.

Съставът на Хамбургер стигна до реми в предишния си мач в шампионата на Германия, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.