Обосновани Футболни Прогнози

Венеция - Асколи

26 Юни 2020 - 22:00
Венеция
Асколи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе двубоя от 30-ия кръг на първенството в Италия в Серия Б между тимовете на Венеция и Асколи. Треньора на домакините извежда на Пиерлуиджи Пенцо своите играчи срещу Черно-белите.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Венеция

Играчите на домакините заемат 16-то място в класирането с актив от 33 точки, след 7 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи имат голова разлика 26-33. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Венеция е изиграл 14 двубоя досега, в които има 2 победи, 5 равенства и 7 загуби, при голова разлика 11-19.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Венеция имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Асколи

Тимът на гостите от Асколи е на 17-то място във временното подреждане с актив от 32 точки, натрупани след 9 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя е успял да отбележи 37 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 45 гола в своята мрежа. Навън тимът има 15 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 11 загуби, при голова разлика 17-30.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Кълвачите има на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 13 гола.

Венеция - Асколи - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Венеция има записани 2 успеха, Асколи е записал една победа, а в 2 двубоя двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 срещи у дома с състава на Асколи, играчите на Венеция са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния си двубой в Италия, а на собствения си стадион има неуспех в предишната си среща.

Съставът на Асколи е с 3 поредни поражения в Италия, а на чужд терен е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.