Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Пьолтен - Адмира Вакер Мьодлинг

9 Юни 2020 - 19:30
Санкт Пьолтен
Адмира Вакер Мьодлинг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе срещата от 3-ия кръг на настоящият сезон в Група за Изпадане на Австрия между футболните състави на Санкт Пьолтен и Адмира Вакер Мьодлинг. Треньора на домакините извежда на NV Арена своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Адмира Вакер Мьодлинг.

Стига приказки време е за информацията за днешния сблъсък:

Санкт Пьолтен

Футболистите на Санкт Пьолтен заемат 4-та позиция във временното класиране с актив от 12 точки, след 1 победа и едно равенство, като състава все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 срещи имат положителна голова разлика 6-1. У дома съставът на Санкт Пьолтен е изиграл 1 мач, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 1-1.

В последните си 2 изиграни двубоя в първенството футболистите на Санкт Пьолтен са постигнали една победа, 1 равенство и нито една загуба, като са записали 6 гола и са им вкарали 1 гола.

Адмира Вакер Мьодлинг

Тимът на гостите от Адмира Вакер Мьодлинг е 6-ти във временното подреждане с общ сбор от 9 точки, след 2 загуби от старта на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя има отрицателна голова разлика 0-3. На чужд терен съставът е изиграл 1 двубой досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в мрежата на посрещащите го тимове и е получил един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Адмира Вакер Мьодлинг има в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 9-14.

Санкт Пьолтен - Адмира Вакер Мьодлинг - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Санкт Пьолтен постигна реми в последния кръг в Австрия, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите е с 3 загуби в Австрия, а далеч от дома е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.