Обосновани Футболни Прогнози

Пардубице - Храдец Кралове

22 Юни 2020 - 19:00
Пардубице
Храдец Кралове
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 26-ия кръг на текущото първенство в Национална Лига на Чехия между отборите на Пардубице и Храдец Кралове. Футболистите на Пардубице приемат на Под Виници противниковия футболен отбор на Храдец Кралове.

Време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Пардубице

Пардубице заемат върха в таблицата с 57 точки, записани след 18 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача са реализирали 44 гола и са инкасирали 14 попадения във вратата си. Пред своите горещи почитатели Пардубице е изиграл 12 мача, в които е записал 11 победи и 1 загуба, вкарал е 28 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига играчите на Пардубице са записали 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Храдец Кралове

Гостуващият отбор на Храдец Кралове е 5-ти в класирането с актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 24 срещи има положителна голова разлика 45-26. Навън съставът е играл 12 мача, в които има 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Храдец Кралове е записал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Пардубице - Храдец Кралове - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, тимът на Пардубице не е записал нито една победа, отбора на Храдец Кралове е спечелил 4 победи, а 1 среща е завършил наравно, при обща голова разлика 2-8. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу отбора на Храдец Кралове, играчите на Пардубице нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Пардубице стигна до реми в последната си среща в шампионата, а у дома е в серия от 4 победи.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишната си среща в шампионата на Чехия, а при гостуванията си има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.