Обосновани Футболни Прогнози

Райо Валекано - Спортинг Хихон

25 Юни 2020 - 20:30
Райо Валекано
Спортинг Хихон
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач от поредния кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания между тимовете на Райо Валекано и Спортинг Хихон. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Спортинг Хихон на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме фактите за днешния двубой:

Райо Валекано

Играчите на Райо Валекано са 7-ми в таблицата с 48 точки, записани след 10 победи, 18 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 34 срещи имат положителна голова разлика 44-36. Като домакин отборът на Райо Валекано има 17 двубоя до момента, в които има 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 23-16.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Райо е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са допуснали 8 попадения.

Спортинг Хихон

Гостуващият отбор на Спортинг Хихон е 10-ти в класирането с актив от 45 точки, след 12 победи, 9 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 34 двубоя има положителна голова разлика 34-31. Като гост отборът е играл 17 двубоя до момента, в които има 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Червено-белите имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 2 получени гола.

Райо Валекано - Спортинг Хихон - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Райо Валекано има записанa една победа, отбора на Спортинг Хихон има спечелени 2 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 5-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион срещу тима на Червено-белите, играчите на Райо Валекано са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Райо Валекано постигна равенство в последната си среща в шампионата на Испания, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на гостите има неуспех в последния си мач в Испания, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.