Обосновани Футболни Прогнози

Унион Берлин - Падерборн

16 Юни 2020 - 21:30
Унион Берлин
Падерборн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните състави на Унион Берлин и Падерборн от поредния кръг на футболния шампионат в Бундеслига на Германия. Треньора на домакините Урс Фишер извежда на домашния си стадион Алтен Фюрстерей своите футболисти срещу противниковия отбор на Падерборн.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Унион Берлин

Унион Берлин са 14-ти във временното подреждане с актив от 35 точки, от 10 победи, 5 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя са успели да реализират 37 попадения в противниковата врата и са инкасирали 54 попадения в мрежата си. У дома Железните има 15 мача досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 20-20.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига съставът на Унион Берлин е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 13 гола.

Падерборн

Гостуващият тим на Падерборн е 18-ти в таблицата с временното класиране с 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 31 срещи има голова разлика 34-67. При визитите си отборът е изиграл 15 двубоя досега, в които има 2 победи, 6 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 14-24.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Падерборн имат на сметката си 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са инкасирали 13 гола от противниковите отбори.

Унион Берлин - Падерборн - преки двубои

В последната среща между двата състава, Унион Берлин не е постигнал нито 1 победа, отбора на Падерборн също няма спечелена нито една победа, а една среща е завършил с равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Унион Берлин постигна победа в предишния си двубой в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 ремита.

Тимът на Падерборн има поражение в предишната си среща в шампионата на Германия, а далеч от дома е в серия от 3 равни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.