Обосновани Футболни Прогнози

Лийдс - Фулъм

27 Юни 2020 - 17:00
Лийдс
Фулъм
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 39-ия кръг на футболния шампионат в Англия в Чемпиъншип между футболните отбори на Лийдс и Фулъм. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу противниковия отбор на Фулъм.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящата среща:

Лийдс

Домакините от Лийдс са втори в таблицата с 71 точки, постигнати след 21 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 мача имат положителна голова разлика 56-32. Като домакин отборът има 18 срещи до момента, в които е записал 11 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 26 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 13 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Лийдс имат в актива си 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 9-2.

Фулъм

Гостуващият състав на Фулъм е трети в класирането със събрани 64 точки, постигнати след 18 победи, 10 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 38 мача е реализирал 52 гола в мрежата на противниците си и е инкасирал 40 гола във вратата си. Като гост тимът има 18 срещи досега, в които има 6 победи, 8 равенства и 4 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата врата и е допуснал 17 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Котиджърс са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Лийдс - Фулъм - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Лийдс няма нито 1 победа, Фулъм е постигнал 2 успеха, а в 3 двубоя двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Фулъм, играчите на Лийдс нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има неуспех в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион е с 3 поредни успеха.

Отборът на гостите допусна загуба в предишния кръг в Англия, а на чужд терен е в серия от 3 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.