Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ум ал-Фахм - Апоел Ришон Лецион

4 Юни 2020 - 20:00
Апоел Ум ал-Фахм
Апоел Ришон Лецион
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на първенството в Израел в Лига Леумит между футболистите на Апоел Ум ал-Фахм и Апоел Ришон Лецион. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Апоел Ришон Лецион.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Апоел Ум ал-Фахм

Футболистите на състава домакин са 9-ти в таблицата със събрани 38 точки, събрани след 10 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат отрицателна голова разлика 34-37. Пред собствените си предани фенове съставът е изиграл 14 мача до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 18 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Леумит тимът на Апоел Ум ал-Фахм е постигнал 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Ришон Лецион

Тимът на гостите от Апоел Ришон Лецион се намира на второ място във временното подреждане с актив от 53 точки, събрани след 15 победи, 8 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 29 двубоя е успял да реализира 42 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 28 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 14 мача досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Апоел Ришон Лецион имат в актива си 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 5-8.

Апоел Ум ал-Фахм - Апоел Ришон Лецион - преки двубои

В последната среща между двата отбора, Апоел Ум ал-Фахм не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Апоел Ришон Лецион има записанa 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Апоел Ум ал-Фахм е в серия от 2 равенствa в първенството, а на собствения си терен е с 2 равенствa.

Тимът на Апоел Ришон Лецион е с 3 последователни равни срещи в шампионата на Израел, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.