Обосновани Футболни Прогнози

Партизани Тирана - Скендербеу Корча

3 Юни 2020 - 21:00
Партизани Тирана
Скендербеу Корча
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболистите на Партизани Тирана и Скендербеу Корча от 27-ия кръг на настоящето първенство в Албания в турнира Суперлига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Скендербеу Корча на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния двубой:

Партизани Тирана

Играчите на отбора домакин се намират на 6-то място в класирането с актив от 38 точки, записани след 11 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 32-27. Пред собствените си верни фенове Партизани Тирана е играл 12 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 15 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Партизани Тирана имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 8 попадения и са инкасирали 10 гола от играчите на съперниците си.

Скендербеу Корча

Тимът на гостите от Скендербеу Корча се намира на 4-та позиция във временното подреждане с 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 срещи има отрицателна голова разлика 30-35. Далеч от дома съставът е играл 12 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Скендербеу Корча имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 10 гола и са инкасирали 5 попадения от футболистите на съперниците си.

Партизани Тирана - Скендербеу Корча - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Партизани Тирана е спечелил 3 победи, а отбора на Скендербеу Корча има спечелени 2 победи, при обща голова разлика 8-6. В последните 2 срещи на своя терен срещу Скендербеу Корча, играчите на Партизани Тирана са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е с 3 поражения в Албания, а при домакинствата си има загуба в последния си мач.

Съставът на Скендербеу Корча е с 4 успеха в първенството на Албания, а на чужд терен има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.