Обосновани Футболни Прогнози

Вюрцбургер Кикерс - Карл Цайс Йена

10 Юни 2020 - 20:00
Вюрцбургер Кикерс
Карл Цайс Йена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
4 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Вюрцбургер Кикерс и Карл Цайс Йена от 31-ия кръг на футболното първенство в Германия в Трета Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Карл Цайс Йена на Флаераларм Арена.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Вюрцбургер Кикерс

Домакините от Вюрцбургер Кикерс са 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 47 точки, постигнати след 14 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя имат голова разлика 53-48. У дома Вюрцбургер Кикерс е играл 14 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 22-21.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига футболистите на Вюрцбургер Кикерс имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са допуснали 5 попадения.

Карл Цайс Йена

Гостуващият състав на Карл Цайс Йена е 20-ти в таблицата с актив от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 20 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 30 мача е реализирал 29 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 65 попадения в собствената мрежа. При визитите си съставът има 15 мача до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 17-37.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Карл Цайс Йена е записал едно равенство и 5 загуби и са без победа, като са записали 4 попадения и са получили 15 попадения.

Вюрцбургер Кикерс - Карл Цайс Йена - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, Вюрцбургер Кикерс има записани 3 победи, отбора на Карл Цайс Йена няма спечелена нито една победа, а в 2 двубоя двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 14-9. В предишните 2 срещи у дома с тима на Карл Цайс Йена, играчите на Вюрцбургер Кикерс имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Вюрцбургер Кикерс постигна успех в предишния си мач в Германия, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Тимът на гостите има неуспех в предишната си среща в Германия, а при визитите си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.