Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Апоел Ашкелон

1 Юни 2020 - 20:00
Апоел Ришон Лецион
Апоел Ашкелон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния двубой между футболистите на Апоел Ришон Лецион и Апоел Ашкелон от 29-ия кръг на първенството в Лига Леумит на Израел. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Апоел Ашкелон.

Време е за информацията за днешния сблъсък:

Апоел Ришон Лецион

Домакините са втори в таблицата с временното класиране с актив от 52 точки, записани след 15 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача са отбелязали 41 гола и са инкасирали 27 гола в собствената мрежа. Като домакин Апоел Ришон Лецион има 14 срещи до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 2 загуби, отбелязал е 26 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Апоел Ришон Лецион са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са записали 6 гола и са им вкарали 7 попадения.

Апоел Ашкелон

Съставът на гостите от Апоел Ашкелон е на 16-то място в класирането с актив от 20 точки, натрупани след 8 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача е успял да вкара 28 гола и е инкасирал 36 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 14 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, при голова разлика 17-20.

В последните си 6 официални двубоя в Лига Леумит футболистите на Апоел Ашкелон имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в вратата на противниците си 6 попадения и са инкасирали 5 попадения от противниковите футболни отбори.

Апоел Ришон Лецион - Апоел Ашкелон - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, тимът на Апоел Ришон Лецион има спечелени 2 успеха, а отбора на Апоел Ашкелон има спечелени 3 победи, при обща голова разлика 5-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Апоел Ашкелон, футболистите на Апоел Ришон Лецион нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Апоел Ришон Лецион е в серия от 2 поредни ремита в първенството, а на собствения си стадион е с 2 поредни равенствa.

Съставът на гостите от Апоел Ашкелон има победа в предишния кръг в Израел, а при гостуванията си е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.