Обосновани Футболни Прогнози

Спутник Речица - Витебск

28 Юни 2021 - 18:00
Спутник Речица
Витебск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
4 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Спутник Речица и Витебск от 15-ия кръг на футболния шампионат от Висшата Лига на Беларус. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Витебск.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Спутник Речица

Домакините от Спутник Речица са 16-ти във временното класиране с 4 точки, натрупани след 1 победа, 1 равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са отбелязали 6 попадения във вратата на противниците си и са получили 31 попадения в мрежата си. На собствения си терен Спутник Речица е играл 6 срещи, в които е записал 6 последователни поражения,, при голова разлика 2-19.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Спутник Речица има на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са разписали в мрежата на противниците си 3 попадения и са получили 15 попадения от футболистите на своите съперници.

Витебск

Гостуващият тим на Витебск е 8-ми в таблицата с общ актив от 19 точки, събрани след 4 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има положителна голова разлика 14-8. На чужд терен тимът е изиграл 7 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Витебск имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 12 попадения и са получили 7 гола от играчите на противниците си.

Спутник Речица - Витебск - преки двубои

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Спутник Речица е в серия от 2 поражения в първенството, а при домакинствата си е с 4 поражения.

Тимът на гостите от Витебск записа равенство в последния си мач в първенството, а като гост допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.