Обосновани Футболни Прогнози

Институто Кордоба - Гилермо Браун

23 Юни 2021 - 21:00
Институто Кордоба
Гилермо Браун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболния двубой между футболните тимове на Институто Кордоба и Гилермо Браун от 13-ия кръг на текущият футболен сезон в Аржентина в Примера Насионал - Зона Б. Футболистите на Институто Кордоба приемат на Хуан Перон гостуващия отбор на Гилермо Браун.

Информацията за днешната среща:

Институто Кордоба

Домакините са 13-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 14 точки, събрани след 2 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат голова разлика 12-12. Като домакин Институто Кордоба е изиграл 5 срещи, в които има 4 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 3 попадения във вратата на противниците си и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Институто Кордоба имат в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са реализирали 7 попадения и са им вкарали 6 гола.

Гилермо Браун

Гостуващият отбор на Гилермо Браун заема 18-та позиция във временното подреждане с 9 точки, от една победа, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи има отрицателна голова разлика 8-12. Навън тимът има 6 мача, в които има 3 равенства и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Гилермо Браун има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

Институто Кордоба - Гилермо Браун - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Институто Кордоба постигна успех в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион постигна реми в предишната си среща.

Тимът на гостите записа равенство в последната си среща в Аржентина, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.