Обосновани Футболни Прогнози

Клуб Алмагро - Сан Телмо

11 Юни 2021 - 21:30
Клуб Алмагро
Сан Телмо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Клуб Алмагро и Сан Телмо от 11-ия кръг на футболния сезон в Аржентина в турнира Примера Насионал - Зона Б. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Сан Телмо на Алмагро.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Клуб Алмагро

Футболистите на състава домакин са 16-ти в таблицата с актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя имат отрицателна голова разлика 10-18. У дома Клуб Алмагро е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Насионал - Зона Б футболистите на Клуб Алмагро имат в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са допуснали 11 гола.

Сан Телмо

Отборът на гостите от Сан Телмо заема 8-ма позиция в класирането с 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 12-15. Като гост съставът има 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Насионал - Зона Б футболистите на Сан Телмо имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-9.

Клуб Алмагро - Сан Телмо - преки срещи

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Клуб Алмагро има успех в последния кръг в първенството на Аржентина, а на своя стадион допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 3 равенствa в първенството на Аржентина, а като гост записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.