Обосновани Футболни Прогнози

Шьовде АИК - Асириска Турабдин ИК

3 Юни 2021 - 20:00
Шьовде АИК
Асириска Турабдин ИК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за футболния мач между футболните състави на Шьовде АИК и Асириска Турабдин ИК от 10-ия кръг на футболния шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Асириска Турабдин ИК.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Шьовде АИК

Домакините са 9-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 12 точки, след 4 победи и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 срещи имат голова разлика 10-15. На своя стадион съставът на Шьовде АИК е изиграл 4 двубоя, в които е записал 3 победи и 1 загуба, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг тимът на Шьовде АИК е записал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 13 получени гола.

Асириска Турабдин ИК

Гостуващият тим на Асириска Турабдин ИК се намира на 15-то място в класирането с актив от 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 9 мача има голова разлика 11-19. Навън съставът е играл 4 двубоя до момента, в които има 3 равенства и една загуба и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 2-4.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Асириска Турабдин ИК са постигнали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са вкарали 9 гола и са инкасирали 15 попадения.

Шьовде АИК - Асириска Турабдин ИК - преки срещи

В последните 4 мача между двата противника, Шьовде АИК е постигнал 4 успеха, а състава на Асириска Турабдин ИК няма нито една победа, при обща голова разлика 11-2. В предишните 2 срещи на своя стадион с Асириска Турабдин ИК, играчите на Шьовде АИК са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Шьовде АИК е в серия от 3 поражения в шампионата на Швеция, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Тимът на Асириска Турабдин ИК постигна равенство в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.