Обосновани Футболни Прогнози

АСЕК Мимозас - Сан Педро

26 Юни 2021 - 18:30
АСЕК Мимозас
Сан Педро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните отбори на АСЕК Мимозас и Сан Педро от 6-ия кръг на текущият шампионат в Лига 1 на Кот д'Ивоар. Играчите на АСЕК Мимозас излизат срещу гостуващите играчи на Сан Педро на своя стадион.

Предоставям факти и статистика за предстоящия мач:

АСЕК Мимозас

Футболистите на отбора домакин заемат върха във временното класиране с актив от 9 точки, след 2 победи и 3 равенства, като отбора все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи имат голова разлика 7-3. У дома АСЕК Мимозас е играл 2 срещи, в които е записал 1 победа, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 1 тимът на АСЕК Мимозас има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 7 гола и са допуснали 4 попадения от противниковите футболни състави.

Сан Педро

Съставът на гостите от Сан Педро е 2-ри във временното подреждане с актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя е вкарал 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 2 мача досега, в които е записал 2 последователни загуби, при обща голова разлика 0-2.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Сан Педро е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-3.

АСЕК Мимозас - Сан Педро - преки мачове

В последните 2 изиграни двубоя между двата отбора, съставът на АСЕК Мимозас не е постигнал нито една победа, отбора на Сан Педро има записанa 1 победа, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-2. В предишната среща пред своите почитатели срещу състава на Сан Педро, Домакините от АСЕК Мимозас нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишния си мач в първенството, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Съставът на Сан Педро има победа в предишната си среща в първенството на Кот д'Ивоар, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.