Обосновани Футболни Прогнози

Тебю ФК - Солентюна

6 Юни 2021 - 14:00
Тебю ФК
Солентюна
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
1 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 10-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Първа Дивизия - Север на Швеция между тимовете на Тебю ФК и Солентюна. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Солентюна.

Факти и данни за предстоящата среща:

Тебю ФК

Домакините са 15-ти в класирането със събрани 6 точки, след 1 победа, 3 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 9 двубоя имат отрицателна голова разлика 14-21. На домашна сцена отборът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Север футболистите на Тебю ФК имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 5-16.

Солентюна

Гостуващият тим на Солентюна се намира на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 9 мача е успял да реализира 12 попадения във вратата на противниците си и е получил 15 гола в своята мрежа. Като гост тимът има 5 мача досега, в които е записал 2 победи и 3 загуби, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Солентюна имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 13 получени гола.

Тебю ФК - Солентюна - преки двубои

В последните 2 изиграни срещи между двата съперника, Тебю ФК не е спечелил нито една победа, а Солентюна има записани 2 успеха, при обща голова разлика 2-10. В предишната среща на своя стадион срещу отбора на Солентюна, Домакините от Тебю ФК нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е в серия от 4 поредни поражения в шампионата на Швеция, а на своя стадион е с 2 поражения.

Тимът на Солентюна постигна успех в предишния кръг в първенството на Швеция, а като гост е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.