Обосновани Футболни Прогнози

Венерсборг - Линдуме

4 Юни 2021 - 21:00
Венерсборг
Линдуме
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.51
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия - Юг на Швеция между футболните тимове на Венерсборг и Линдуме. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Линдуме.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Венерсборг

Венерсборг са на 12-та позиция в класирането с актив от 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 9 срещи имат голова разлика 12-14. На собствения си стадион Венерсборг е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 2 попадения във вратата на противниците си и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг футболистите на Венерсборг са записали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Линдуме

Тимът на гостите от Линдуме е на 9-та позиция в класирането с актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е отбелязал 15 попадения и е допуснал 15 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът има 4 двубоя, в които има 1 победа и 3 загуби, при обща голова разлика 4-7.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг играчите на Линдуме са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 11 попадения и са допуснали 12 гола от футболистите на противниците си.

Венерсборг - Линдуме - директни двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Венерсборг е в серия от 3 поредни поражения в шампионата на Швеция, а у дома има загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите от Линдуме записа равенство в предишния кръг в Швеция, а на чужд терен е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.51 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.