Обосновани Футболни Прогнози

Далкурд - Карлстад Футбол

19 Юни 2021 - 17:00
Далкурд
Карлстад Футбол
Прогноза: 1
Коефициент: 1.77
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните състави на Далкурд и Карлстад Футбол от 12-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия - Север на Швеция. Играчите на Далкурд приемат на противниковия футболен отбор на Карлстад Футбол.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Далкурд

Домакините от Далкурд са 5-ти в класирането с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 срещи са успели да реализират 20 гола в мрежата на противниците си и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. На собствения си терен тимът е играл 5 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север тимът на Далкурд има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 8 гола и са получили 10 гола от играчите на своите съперници.

Карлстад Футбол

Гостуващият отбор на Карлстад Футбол е 4-ти в класирането с общ сбор от 19 точки, постигнати след 6 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача е вкарал 21 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 5 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Карлстад Футбол има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 13-7.

Далкурд - Карлстад Футбол - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Далкурд постигна равенство в предишния си мач в шампионата на Швеция, а у дома има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в Швеция, а при гостуванията си постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.77 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.