Обосновани Футболни Прогнози

Викингур Рейкявик - ФХ Хафнарфьордур

12 Юни 2021 - 20:00
Викингур Рейкявик
ФХ Хафнарфьордур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.43
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на мача от поредния кръг на шампионата в Висша Лига на Исландия между съставите на Викингур Рейкявик и ФХ Хафнарфьордур. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на ФХ Хафнарфьордур на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Викингур Рейкявик

Викингур Рейкявик са на второ място в таблицата с временното подреждане със събрани 15 точки, след 4 победи и 3 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните 7 мача са успели да реализират 12 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 6 гола в своята мрежа. На собствения си терен Викингур Рейкявик е играл 3 срещи до момента, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Викингур Рейкявик са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

ФХ Хафнарфьордур

Гостуващият отбор на ФХ Хафнарфьордур е 5-ти в таблицата с временното класиране с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 12-7. При визитите си съставът е играл 3 срещи досега, в които има 2 победи и една загуба, при голова разлика 6-3.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на ФХ Хафнарфьордур имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-7.

Викингур Рейкявик - ФХ Хафнарфьордур - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата противника, отборът на Викингур Рейкявик е записал една победа, отбора на ФХ Хафнарфьордур е записал 2 успеха, а в 2 срещи двата отбора са завършили без победител, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу състава на ФХ Хафнарфьордур, играчите на Викингур Рейкявик имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Викингур Рейкявик е с 2 последователни ремита в първенството, а на собствения си терен постигна реми в предишната си среща.

Отборът на ФХ Хафнарфьордур е с 2 поражения в шампионата на Исландия, а при гостуванията си има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.43 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.