Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Гюемес - Вия Далмине

9 Юни 2021 - 22:00
Атлетико Гюемес
Вия Далмине
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
0 - 0
непозната футболни прогнози

За днес ще анализирам срещата между футболните отбори на Атлетико Гюемес и Вия Далмине от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Аржентина в Примера Насионал - Зона Б. Играчите на Атлетико Гюемес излизат срещу Вия Далмине.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен двубой:

Атлетико Гюемес

Атлетико Гюемес са 1-ви в класирането с 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя имат голова разлика 14-7. На домашна сцена Атлетико Гюемес е играл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-3.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Атлетико Гюемес е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Вия Далмине

Отборът на гостите от Вия Далмине е 18-ти във временното класиране с актив от 6 точки, след 6 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 10 двубоя е успял да реализира 2 гола във вратата на противниците си и е получил 8 гола в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 4 мача досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, като все още не се е разписал в противниковата врата и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Насионал - Зона Б футболистите на Вия Далмине имат записани 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 5 гола.

Атлетико Гюемес - Вия Далмине - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в предишния кръг в първенството на Аржентина, а на своя стадион стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на гостите от Вия Далмине е с 2 загуби в първенството на Аржентина, а на чужд терен е с 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.