Обосновани Футболни Прогнози

Хюдиксвал - Умео ФК

5 Юни 2021 - 17:00
Хюдиксвал
Умео ФК
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на сезона в Първа Дивизия - Север на Швеция между футболните тимове на Хюдиксвал и Умео ФК. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Умео ФК на домашния си терен.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Хюдиксвал

Футболистите на състава домакин са 13-ти във временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 7-13. Като домакин Хюдиксвал е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и една загуба, отбелязал е 5 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север играчите на Хюдиксвал са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са записали 6 попадения и са допуснали 9 гола.

Умео ФК

Гостуващият състав на Умео ФК е 4-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 17 точки, записани след 5 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 9 двубоя е реализирал 13 попадения и е позволил да му вкарат 9 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът има 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-6.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Север съставът на Умео ФК е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Хюдиксвал - Умео ФК - преки мачове

.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в Швеция, а на своя стадион е с 2 последователни успеха.

Отборът на Умео ФК е с 3 поредни победи в шампионата, а при гостуванията си има победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.