Обосновани Футболни Прогнози

Стеленбош - ТС Галакси

2 Юни 2021 - 18:00
Стеленбош
ТС Галакси
Прогноза: 1
Коефициент: 2.34
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Стеленбош и ТС Галакси от 29-ия кръг на сезона в Южна Африка в турнира Висша Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на ТС Галакси на домашния си стадион.

Време е за информацията за днешния мач:

Стеленбош

Домакините са 14-ти във временното подреждане с общ актив от 27 точки, натрупани след 5 победи, 12 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 28 двубоя са отбелязали 26 гола във вратата на съперниците си и са получили 32 попадения в собствената мрежа. Като домакин тимът на Стеленбош е изиграл 14 мача до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Стеленбош са записали 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 1-3.

ТС Галакси

Гостуващият тим на ТС Галакси е 8-ми в класирането със събрани 35 точки, от 9 победи, 8 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 28 мача е реализирал 26 гола и е позволил да му вкарат 30 гола в мрежата си. Навън съставът има 14 мача досега, в които има 3 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 14-15.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на ТС Галакси има записани 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали 4 попадения и са им вкарали 6 гола.

Стеленбош - ТС Галакси - директни двубои

В предишният двубой между двата съперника, отборът на Стеленбош има спечеленa 1 победа, а отбора на ТС Галакси няма спечелена нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на Стеленбош е с 2 последователни равенствa в шампионата, а у дома записа реми в последния си мач.

Отборът на гостите от ТС Галакси има победа в предишния си мач в Южна Африка, а далеч от дома има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.34 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.