Обосновани Футболни Прогнози

РК Релизан - МК Оран

10 Юни 2021 - 19:00
РК Релизан
МК Оран
Прогноза: 2
Коефициент: 2.10
2 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска видях доста приличните коефициенти в срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Алжир в турнира Национален Шампионат между футболните отбори на РК Релизан и МК Оран. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу играчите на МК Оран.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

РК Релизан

Домакините са 14-ти във временното подреждане с 23 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 24 двубоя са успели да реализират 17 попадения и са позволили да им отбележат 28 гола в мрежата си. На собствения си терен отборът на РК Релизан е играл 12 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на своите гости и е получил 5 гола в своята врата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на РК Релизан са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 11 гола.

МК Оран

Гостуващият тим на МК Оран е 3-ти в класирането с актив от 44 точки, постигнати след 11 победи, 11 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи е вкарал 33 гола в противниковата врата и е получил 19 гола в своята мрежа. Като гост тимът е играл 12 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на МК Оран е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 7 гола и са допуснали 3 попадения.

РК Релизан - МК Оран - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, РК Релизан няма спечелена нито една победа, отбора на МК Оран е спечелил 2 успеха, а в 3 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на МК Оран, играчите на РК Релизан нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 ремита в първенството на Алжир, а на своя стадион е в серия от 3 поредни ремита.

Отборът на МК Оран стигна до равенство в последната си среща в първенството на Алжир, а далеч от дома е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.