Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Брест - Сморгон

18 Юни 2021 - 20:00
Динамо Брест
Сморгон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.31
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от поредния кръг на футболното първенство в Висша Лига на Беларус между съставите на Динамо Брест и Сморгон. Динамо Брест излизат срещу Сморгон на Брестски.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Динамо Брест

Играчите на тима домакин заемат 8-мо място в таблицата със събрани 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 12 мача имат положителна голова разлика 12-6. У дома Динамо Брест е играл 5 двубоя досега, в които има 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Динамо Брест имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 4 гола и са инкасирали 5 гола.

Сморгон

Тимът на гостите от Сморгон се намира на 15-та позиция в класирането с актив от 5 точки, след една победа, 2 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 12 мача има отрицателна голова разлика 5-28. Далеч от дома отборът има 8 двубоя, в които е записал едно равенство и 7 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-22.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Сморгон са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-14.

Динамо Брест - Сморгон - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Динамо Брест е спечелил 3 победи, тима на Сморгон няма нито 1 победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 двубоя на своя терен с Сморгон, футболистите на Динамо Брест нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Динамо Брест постигна равенство в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Отборът на Сморгон записа равенство в предишната си среща в шампионата, а като гост е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.31 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.