Обосновани Футболни Прогнози

Видзев Лодз - Одра Ополе

13 Юни 2021 - 13:40
Видзев Лодз
Одра Ополе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.89
2 - 1
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще анализирам футболния мач между футболните отбори на Видзев Лодз и Одра Ополе от 34-ия кръг на шампионата в Полша в Първа Лига. Футболистите на Видзев Лодз излизат срещу гостуващия футболен отбор на Одра Ополе на своя стадион.

Ето и информацията за днешния двубой:

Видзев Лодз

Видзев Лодз са 11-ти във временното класиране с актив от 43 точки, натрупани след 10 победи, 13 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи имат голова разлика 28-35. У дома съставът на Видзев Лодз е играл 16 срещи, в които има 7 победи, 7 равенства и 2 загуби, вкарал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на Видзев Лодз има в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, като са записали 2 попадения и са допуснали 6 попадения.

Одра Ополе

Съставът на гостите от Одра Ополе се намира на 8-мо място във временното класиране с общ сбор от 49 точки, натрупани след 13 победи, 10 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 33 мача е успял да реализира 34 попадения и е получил 39 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът има 16 мача, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Одра Ополе имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са допуснали 10 гола.

Видзев Лодз - Одра Ополе - директни мачове

В последната среща между двата отбора, тимът на Видзев Лодз няма постигната нито една победа, отбора на Одра Ополе също няма постигната нито 1 победа, а в един двубой двата противника са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините постигна равенство в последния си мач в шампионата на Полша, а на собствения си терен допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите има неуспех в последния кръг в първенството, а на чужд терен записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.89 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.