Обосновани Футболни Прогнози

Тромсьо - Лилестрьом

20 Юни 2021 - 19:00
Тромсьо
Лилестрьом
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще пиша за мача между Тромсьо и Лилестрьом от 9-ия кръг на текущият футболен сезон в Норвегия в турнира Елитсериен. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Лилестрьом на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния футболен мач:

Тромсьо

Тромсьо са на 7-мо място в класирането с актив от 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 7 двубоя са успели да реализират 9 гола във вратата на противниците си и са получили 12 попадения в собствената врата. Пред своите верни почитатели Тромсьо има 3 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, при голова разлика 4-8.

В предишните си 6 официални срещи в Елитсериен отборът на TIL е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са получили 9 попадения.

Лилестрьом

Гостуващият тим на Лилестрьом е 11-ти в класирането с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 5 мача има голова разлика 5-8. Далеч от дома тимът има 2 срещи, в които има 2 загуби, отбелязал е само един гол в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на птиците имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите състави.

Тромсьо - Лилестрьом - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, TIL има записанa 1 победа, Лилестрьом има спечелени 3 победи, а в един мач двата тима не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с състава на птиците, играчите на Тромсьо нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Тромсьо има успех в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а при домакинствата си е в серия от 2 поражения.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.