Обосновани Футболни Прогнози

Лонгфорд Таун - Уотърфорд Юнайтед

21 Юни 2021 - 21:45
Лонгфорд Таун
Уотърфорд Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес попаднах на футболната среща между футболните тимове на Лонгфорд Таун и Уотърфорд Юнайтед от поредния кръг на настоящият шампионат в Ирландия в турнира Висша Дивизия. Треньора на домакините извежда на Бишъпсгейт своите футболисти срещу играчите на Уотърфорд Юнайтед.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Лонгфорд Таун

Домакините са 10-ти във временното класиране с актив от 8 точки, записани след 1 победа, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са успели да вкарат 11 гола и са получили 29 гола във вратата си. На домашна сцена Лонгфорд Таун е играл 8 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-13.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия играчите на Лонгфорд Таун имат на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 13 получени гола.

Уотърфорд Юнайтед

Гостуващият отбор на Уотърфорд Юнайтед е 9-ти в класирането с актив от 9 точки, след 3 победи и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 16 срещи е успял да отбележи 10 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 35 попадения в своята мрежа. Навън тимът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи и 6 загуби, при голова разлика 6-15.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Уотърфорд Юнайтед има на сметката си една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 14 гола.

Лонгфорд Таун - Уотърфорд Юнайтед - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата противника, Лонгфорд Таун е спечелил 2 успеха, отбора на Уотърфорд Юнайтед също е постигнал 2 победи, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-5. В предишните 2 срещи у дома с Уотърфорд Юнайтед, Домакините от Лонгфорд Таун са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Лонгфорд Таун записа равенство в последния си мач в първенството, а при домакинствата си е с 3 поражения.

Отборът на гостите от Уотърфорд Юнайтед има неуспех в предишната си среща в първенството на Ирландия, а на чужд терен има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.