Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Волеренга Осло

24 Юни 2021 - 21:00
Стабек
Волеренга Осло
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
0 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата от поредния кръг на текущият сезон в Елитсериен на Норвегия между отборите на Стабек и Волеренга Осло. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу играчите на Волеренга Осло.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Стабек

Играчите на отбора домакин са 15-ти в таблицата с временното класиране с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи имат голова разлика 7-11. На своя терен Стабек е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Сините имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-11.

Волеренга Осло

Гостуващият тим на Волеренга Осло е 5-ти във временното класиране с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя е реализирал 15 гола и е инкасирал 13 попадения в собствената врата. Навън тимът е играл 4 срещи до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8-7.

В последните си 6 официални срещи в Елитсериен футболистите на Енга са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-10.

Стабек - Волеренга Осло - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата противника, отборът на Стабек е постигнал една победа, състава на Волеренга Осло не е спечелил нито 1 победа, а в 4 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи на своя терен с отбора на Волеренга Осло, играчите на Стабек нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Стабек е в серия от 3 поражения в Норвегия, а при домакинствата си има неуспех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Волеренга Осло е с 2 поредни ремита в шампионата на Норвегия, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.