Обосновани Футболни Прогнози

Ранхайм - Рауфос

22 Юни 2021 - 19:00
Ранхайм
Рауфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 7-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Норвегия между футболните състави на Ранхайм и Рауфос. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Рауфос.

Накратко информацията за днешния мач:

Ранхайм

Домакините от Ранхайм са 15-ти в таблицата с актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя са отбелязали 5 попадения и са получили 12 гола в мрежата си. На домашна сцена Ранхайм има 3 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 2 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Ранхайм са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 5 попадения и са получили 12 гола от играчите на съперниците си.

Рауфос

Гостуващият отбор на Рауфос е 7-ми във временното подреждане с актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 срещи е отбелязал 12 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 10 гола в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 3 мача, в които е записал 2 равенства и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Рауфос е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 12 попадения и са допуснали 10 попадения.

Ранхайм - Рауфос - преки двубои

В последните 4 двубоя между двата съперника, Ранхайм е спечелил 3 успеха, отбора на Рауфос не е спечелил нито една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-1. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Рауфос, играчите на Ранхайм са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни поражения в първенството, а при домакинствата си има поражение в предишния си мач.

Отборът на Рауфос има победа в предишния си двубой в шампионата, а като гост стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.