Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Клуб Лион - Шоле

30 Октомври 2020 - 19:00
Спортинг Клуб Лион
Шоле
Прогноза: 1
Коефициент: 2.40
отложен

Днес ще се изиграе мача от 11-ия кръг на сезона в Лига Национал на Франция между тимовете на Спортинг Клуб Лион и Шоле. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Шоле на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Спортинг Клуб Лион

Домакините се намират на 18-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, след 5 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 9 мача са отбелязали 8 попадения в противниковата врата и са инкасирали 14 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът на Спортинг Клуб Лион е изиграл 5 мача, в които има 3 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 4 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Спортинг Клуб Лион е постигнал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са получили 7 попадения.

Шоле

Гостуващият тим на Шоле е 5-ти в класирането с 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е реализирал 13 гола и е инкасирал 11 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 4 мача до момента, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 2-4.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Шоле са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 10 гола.

Спортинг Клуб Лион - Шоле - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, Спортинг Клуб Лион има спечеленa една победа, тима на Шоле е записал 3 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 3-8. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Шоле, Домакините от Спортинг Клуб Лион са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Спортинг Клуб Лион допусна поражение в последния си двубой в Франция, а на своя стадион има неуспех в предишния си мач.

Отборът на Шоле постигна успех в предишния си мач в първенството, а далеч от дома допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.40 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.