Обосновани Футболни Прогнози

Патриотас Бояка - Депортиво Пасто

14 Октомври 2020 - 19:00
Патриотас Бояка
Депортиво Пасто
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 14-ия кръг на сезона в Примера А на Колумбия между тимовете на Патриотас Бояка и Депортиво Пасто. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия отбор на Депортиво Пасто.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Патриотас Бояка

Патриотас Бояка са на 20-то място в таблицата с временното класиране с актив от 6 точки, след 6 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като все още гони първата си победа, като в изиграните 13 мача са реализирали 4 гола и са позволили да им отбележат 17 попадения във вратата си. У дома съставът на Патриотас Бояка има 6 двубоя до момента, в които има 4 равенства и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, при голова разлика 2-5.

В последните си 6 официални срещи в Примера А тимът на Патриотас Бояка има записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 1-9.

Депортиво Пасто

Гостуващият тим на Депортиво Пасто заема второ място в класирането с актив от 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача е реализирал 18 попадения и е позволил да му вкарат 10 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът има 6 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и все още няма загуба навън, вкарал е 6 гола в противниковата мрежа и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера А играчите на Депортиво Пасто са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 8 попадения и са получили 6 попадения.

Патриотас Бояка - Депортиво Пасто - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Патриотас Бояка е постигнал една победа, отбора на Депортиво Пасто не е записал нито 1 победа, а в 4 двубоя двата съперника са завършили без победител, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу Депортиво Пасто, Домакините от Патриотас Бояка са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Патриотас Бояка е с 2 поражения в първенството на Колумбия, а при домакинствата си постигна равенство в последната си среща.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в първенството, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.