Обосновани Футболни Прогнози

Ел Гуна - Ал Масри Порт Саид

5 Октомври 2020 - 18:30
Ел Гуна
Ал Масри Порт Саид
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
0 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на футболния двубой между футболистите на Ел Гуна и Ал Масри Порт Саид от 32-ия кръг на футболния шампионат в Египет в турнира Висша Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу футболистите на Ал Масри Порт Саид.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Ел Гуна

Звездите са на 13-то място във временното класиране с 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 15 загуби от започването на първенството, като в изиграните 31 мача имат голова разлика 29-41. На собствения си терен Звездите е играл 15 двубоя досега, в които има 7 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 14-16.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Ел Гуна има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-12.

Ал Масри Порт Саид

Гостуващият тим на Ал Масри Порт Саид заема 15-то място в класирането с 33 точки, събрани след 8 победи, 9 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 мача е вкарал 26 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 32 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 14 мача досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 12-13.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига футболистите на Ал Масри Порт Саид имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Ел Гуна - Ал Масри Порт Саид - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, съставът на Ел Гуна е спечелил 3 успеха, а отбора на Ал Масри Порт Саид е записал 2 победи, при обща голова разлика 5-3. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Ал Масри Порт Саид, играчите на Ел Гуна нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Ел Гуна има победа в предишната си среща в шампионата на Египет, а на собствения си терен е с 2 последователни победи.

Отборът на гостите допусна загуба в последната си среща в първенството, а далеч от дома постигна победа в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.