Обосновани Футболни Прогнози

Рига ФК - ФК Лиепая

4 Октомври 2020 - 18:00
Рига ФК
ФК Лиепая
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на Рига ФК и ФК Лиепая от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Латвия в Вирслига. Рига ФК приемат на домашния си терен противниковия отбор на ФК Лиепая.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Рига ФК

Рига ФК са 1-ви в класирането с 54 точки, след 18 победи и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат положителна голова разлика 47-13. Като домакин съставът е играл 10 срещи до момента, в които има 9 победи и една загуба, при голова разлика 23-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Вирслига футболистите на Рига ФК са постигнали 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 13-5.

ФК Лиепая

Отборът на гостите от ФК Лиепая заема 5-та позиция във временното класиране с актив от 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача е успял да вкара 40 попадения и е допуснал 30 гола във вратата си. На чужд терен отборът е играл 10 мача, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 21 гола във вратата на противниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Вирслига отборът на ФК Лиепая е постигнал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са разписали в противниковата врата 20 гола и са получили 5 гола от футболистите на своите съперници.

Рига ФК - ФК Лиепая - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, съставът на Рига ФК е спечелил 4 успеха, отбора на ФК Лиепая няма спечелена нито една победа, а в един двубой двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 11-4. В предишните 2 срещи на своя терен с ФК Лиепая, футболистите на Рига ФК са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Рига ФК е в серия от 3 успеха в първенството на Латвия, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 5 успеха в Латвия, а като гост е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.