Обосновани Футболни Прогнози

Лас Палмас - Алмерия

17 Октомври 2020 - 19:15
Лас Палмас
Алмерия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за двубоя между съставите на Лас Палмас и Алмерия от 6-ия кръг на футболния сезон в Испания в Сегунда Дивисион. Футболистите на Лас Палмас излизат срещу Алмерия на своя терен.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия мач:

Лас Палмас

Домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, записани след 1 победа, 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 5 двубоя имат голова разлика 7-7. На домашна сцена Лас Палмас е играл 2 срещи, в които е записал 1 победа, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион играчите на Лас Палмас са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на съперниците си 12 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни отбори.

Алмерия

Гостуващият отбор на Алмерия е на 18-то място в класирането с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя има голова разлика 2-2. Като гост съставът има 2 мача досега, в които има една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион тимът на Алмерия е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали 6 попадения и са им вкарали 6 гола.

Лас Палмас - Алмерия - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Лас Палмас има постигнати 2 успеха, отбора на Алмерия също има спечелени 2 победи, а в един двубой двата съперника са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 4-8. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Алмерия, футболистите на Лас Палмас нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Лас Палмас стигна до равенство в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 2 поредни загуби в първенството, а при гостуванията си допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.