Обосновани Футболни Прогнози

КПВ Кокола - Каяани

10 Октомври 2020 - 14:00
КПВ Кокола
Каяани
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
8 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между отборите на КПВ Кокола и Каяани от 19-ия кръг на футболния сезон в Икьонен на Финландия. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите играчи на Каяани.

Факти и статистика за предстоящия мач:

КПВ Кокола

КПВ Кокола се намират на 8-ма позиция в таблицата с 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя са реализирали 30 гола и са получили 26 гола в своята врата. У дома КПВ Кокола има 9 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 20 гола във вратата на съперниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Икьонен футболистите на КПВ Кокола са постигнали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-6.

Каяани

Съставът на гостите от Каяани е 9-ти в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи има голова разлика 18-24. При гостуванията си тимът е изиграл 8 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Каяани са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 4 попадения и са получили 10 попадения.

КПВ Кокола - Каяани - директни срещи

В предишните 4 сблъсъка между двата тима, отборът на КПВ Кокола е записал 4 победи, а Каяани не е постигнал нито 1 победа, при обща голова разлика 7-1. В последните 2 мача пред своите фенове срещу отбора на Каяани, Домакините от КПВ Кокола са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на КПВ Кокола има успех в последната си среща в Финландия, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите допусна неуспех в предишния кръг в Финландия, а на чужд терен записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 8 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.