Обосновани Футболни Прогнози

Подбескидзе - Варта Познан

19 Октомври 2020 - 19:00
Подбескидзе
Варта Познан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за футболния двубой между футболистите на Подбескидзе и Варта Познан от 8-ия кръг на настоящият сезон в Полша в Екстракласа. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Варта Познан на Градски стадион Белско-Бяла.

Факти и данни за днешния мач:

Подбескидзе

Домакините са 13-ти в таблицата с временното подреждане с 5 точки, от една победа, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя са успели да отбележат 8 гола във вратата на противниците си и са получили 16 гола в своята мрежа. На собствения си терен отборът на Подбескидзе е играл 3 срещи, в които има една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 4-6.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Подбескидзе е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 16 получени гола.

Варта Познан

Съставът на гостите от Варта Познан се намира на 15-то място във временното подреждане с 4 точки, събрани след една победа, 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 5 двубоя е отбелязал 3 гола в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 3 мача, в които има 1 победа и 2 загуби, вкарал е 3 гола във вратата на противниците си и е допуснал 3 гола във вратата си.

В последните си 5 изиграни двубоя в първенството отборът на Варта Познан е записал 1 победа, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 3 попадения и са инкасирали 4 гола.

Подбескидзе - Варта Познан - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има успех в последния кръг в първенството на Полша, а на своя стадион има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в първенството, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.