Обосновани Футболни Прогнози

ФералпиСало - Имолезе

7 Октомври 2020 - 19:30
ФералпиСало
Имолезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните състави на ФералпиСало и Имолезе от поредния кръг на текущото футболно първенство в Серия С - Група В на Италия. ФералпиСало излизат срещу Имолезе на домашния си терен.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

ФералпиСало

Футболистите на домакините се намират на 10-та позиция във временното класиране с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 2 двубоя са реализирали 3 попадения и са получили 4 гола в своята врата. На домашна сцена съставът на ФералпиСало е играл 1 двубой, в който е записал 1 победа, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат само едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В съставът на ФералпиСало е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 12 гола и са получили 10 попадения от противниковите футболни отбори.

Имолезе

Гостуващият състав на Имолезе е на 7-мо място във временното подреждане с актив от 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 2 двубоя има положителна голова разлика 2-1. Като гост тимът е играл един мач до момента, в който е записал една победа, при голова разлика 1-0.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Имолезе е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 4 гола и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

ФералпиСало - Имолезе - директни двубои

В последните 3 мача между двата противника, тимът на ФералпиСало има записанa една победа, а състава на Имолезе е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 2-4. В последната среща на своя стадион с Имолезе, Домакините от ФералпиСало нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от ФералпиСало допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион постигна успех в последния си мач.

Съставът на Имолезе постигна равенство в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.