Обосновани Футболни Прогнози

Лиферинг Залцбург - Лафниц

26 Октомври 2020 - 15:30
Лиферинг Залцбург
Лафниц
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за футболния двубой между футболните отбори на Лиферинг Залцбург и Лафниц от 7-ия кръг на сезона в Австрия в турнира Втора Лига. Футболистите на Лиферинг Залцбург излизат срещу Лафниц на Ред Бул Арена.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Лиферинг Залцбург

Лиферинг Залцбург са 1-ви в класирането с общ сбор от 14 точки, след 4 победи и 2 равенства, като състава все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните 6 двубоя имат положителна голова разлика 14-5. У дома съставът има 3 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 6-1.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Лиферинг Залцбург са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 5 гола.

Лафниц

Тимът на гостите от Лафниц е на второ място в класирането с актив от 13 точки, след 4 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 6 срещи има положителна голова разлика 10-7. На чужд терен тимът е играл 3 срещи, в които има 3 последователни успеха, реализирал е 6 попадения в мрежата на приемащите го състави и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лафниц имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Лиферинг Залцбург - Лафниц - преки мачове

В предишните 4 изиграни мача между двата съперника, тимът на Лиферинг Залцбург е записал 2 успеха, а отбора на Лафниц също е записал 2 победи, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 срещи пред своите фенове с Лафниц, футболистите на Лиферинг Залцбург са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има победа в последната си среща в шампионата, а у дома постигна реми в последната си среща.

Тимът на гостите от Лафниц е с 2 поредни победи в първенството на Австрия, а на чужд терен е в серия от 3 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.